Pensioenadvies

Pensioenadvies, hoogwaardig en laagdrempelig! Wij geloven in het wegnemen van obstakels.

Home » Pensioen Advies

Uw pensioenadvies

Een pensioenregeling is vandaag de dag de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. Helaas is het ook gelijk de meest complexe. Het is daarom van groot belang dat u de juiste pensioenregeling heeft, aangepast op uw bedrijf, uw medewerkers en uw wensen en eisen.

De juiste pensioenregeling

Op basis van een uitgebreide inventarisatie en analyse gaan wij op zoek naar een perfecte pensioenmatch. Wie ben je, wat heb je en wat wil je nog regelen. Met onze gespecialiseerde software benaderen wij de gehele markt. Wij werken onafhankelijk en bieden u daarom altijd een partij die het best bij u wensen aansluit. Vervolgens onderhandelen wij met de geselecteerde aanbieders. Zodoende bent u ervan verzekerd dat uw pensioenregeling bij u past én dat u niet te veel betaalt.  Uiteraard nemen wij de wettelijke verplichtingen ook in ons pensioenadvies mee. Misschien bent u wel, zonder dat u het weet, verplicht om u bij een pensioenfonds aan te sluiten.

Ons adviestraject in het kort

  1. Inventarisatie en bespreken van uw wensen en klantprofiel.
  2. Analyse van de situatie, wensen en eisen.
  3. Advies aan de hand van een gedetailleerd analyse- en marktonderzoeksrapport. Presentatie nieuwe pensioenregeling aan directie/ OR.
  4. Begeleiding van de implementatie van de nieuwe pensioenregeling.
  5. Eindcontrole van ingerichte pensioenregeling, juridische documenten en financiële gegevens overdracht naar onderhoud.

Direct persoonlijk contact

Meer weten? Neem even contact met ons op. Vrijblijvend. Wij helpen u graag! Bij u op kantoor of bij ons.

Heeft u vragen?

088-1245000
info@lifebenefits.nl
Ginnekenweg 311
4835 NC Breda

Volg ons op social media

Inloggen MijnLifeBenefits