Over ons

Over ons – Collectief pensioen adviseur – Life Benefits

Home » Over ons » Werkwijze

Onze werkwijze

Onze dienstverlening is onafhankelijk, transparant en deskundig. Life Benefits kan met een vakkundige en frisse blik naar uw pensioenregelingen kijken en deze aanpassen aan de wensen en behoeften van uw organisatie. We kijken hierbij ook altijd naar de markt, trends en ontwikkelingen in uw branche.

Diensten

Naast adviestrajecten voor werkgevers, DGA’s en ondernemers, is ons dienstenpallet heel divers. We worden bijvoorbeeld regelmatig ingehuurd om informatiesessies over de pensioenregeling te organiseren. Dit doen wij voor een hele groep medewerkers of door middel van individuele pensioenspreekuren. Maar ook een harmonisatietraject of een second opinion behoren tot onze werkzaamheden. Wat uw pensioenuitdaging ook is, wij zijn er om u te helpen.

Kennisdeling

Niets is de laatste jaren zo actueel als onze oudedagvoorziening. Politiek gesteggel, een stijgende AOW-leeftijd en fondsen die in de problemen zitten maken de pensioenzaken er voor veel mensen niet helderder op. Terwijl pensioen juist iets moois is, als je maar weet hoe je ervoor staat. Alleen dan kun je de juiste keuzes maken. We delen daarom onze kennis zoveel mogelijk met onze klanten via nieuwsberichten of blogs.

Direct persoonlijk contact

Meer weten? Neem even contact met ons op. Vrijblijvend. Wij helpen u graag! Bij u op kantoor of bij ons.

Heeft u vragen?

088-1245000
info@lifebenefits.nl
Ginnekenweg 311
4835 NC Breda

Volg ons op social media

Inloggen MijnLifeBenefits