Over ons
Onze kernwaarden: Bereikbaar, eigentijds & vriendelijk. Wij geloven in het opbouwen van relaties!
Home » Over ons
Over ons
Wat leuk dat we ons mogen voorstellen! Al in 2011 zijn wij begonnen met adviseren zonder provisie. Destijds niet echt gebruikelijk, maar wij vonden dat wel zo zuiver. Life Benefits liep zogezegd voorop, want inmiddels is dit bij wet verplicht. Vandaag de dag lopen wij nog steeds voorop, maar nu door onze verregaande dienstverlening. Volledig digitaal, veilig, makkelijk en gericht op u als relatie.

Met alleen techniek ben je er niet. Naast de digitale processen die wij op maat voor u inrichten, ondersteunen wij u door middel van ouderwets persoonlijk contact. Met u, uw mensen, de HR-afdeling of uw salarisadministrateur bijvoorbeeld. Pensioen is een teamsport!

Wij zijn niet gebonden aan specifieke uitvoerders. Hierdoor kunnen wij volledig transparant en onafhankelijk werken. We zijn ook transparant in onze tarieven: we baseren deze op het aantal medewerkers dat u in dienst heeft. Uiteraard stemmen we deze tarieven op voorhand met u af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Eigentijds en vriendelijke aanpak
Wij geloven in het opbouwen van relaties en zullen altijd met u blijven meedenken. We spreken uw taal, begrijpen uw problematiek en geloven in ‘stilstand is achteruitgang’, dat geldt namelijk ook voor pensioenen. Pensioenproducten moeten doorlopend getoetst worden aan de huidige wensen en eisen. Life Benefits kan met een frisse en vakkundige blik naar uw collectieve pensioenregelingen kijken en deze aanpassen aan de behoeften van nu. Wij doen dat niet alleen vanuit een vakinhoudelijk perspectief, maar kijken ook naar de markt, trends en ontwikkelingen van uw organisatie en branche. Kortom Life Benefits is dé partij om u oplossingen te bieden op het gebied van pensioenadvies, pensioenbeheer en pensioen communicatie omtrent uw collectieve pensioenregeling.

Wij werken onder andere voor:

 
 
 
 
Direct persoonlijk contact
Meer weten? Neem even contact met ons op. Vrijblijvend. Wij helpen u graag! Bij u op kantoor of bij ons.

Heeft u vragen?

088-1245000
info@lifebenefits.nl
Ginnekenweg 311
4835 NC Breda

Volg ons op social media

Inloggen MijnLifeBenefits