Pensioenbeheer en -onderhoud

Pensioen onderhoud – Makkelijk, volledig gedigitaliseerd en veilig. Met vertrouwd persoonlijk contact.

Home » Pensioen onderhoud

Pensioen onderhoud

Pensioenbeheer van uw collectieve pensioenregeling is één van de diensten die wij leveren. Dit doen wij ook als wij deze niet zelf geadviseerd hebben. Het is zonde om een mooie, en vaak ook dure, arbeidsvoorwaarde als een collectief pensioen onbeheerd te laten.

MijnLifebenefits

Een ‘tailormade’ pensioenportaal, waarmee u uw volledige pensioenregeling eenvoudig kan (laten) beheren. Dat is “MijnLifebenefits”. Dit portaal is volledig op maat gemaakt voor uw pensioenregeling en communiceert met alle voor u relevante verzekeraars en pensioenfondsen. Naast uw pensioenregeling kunt tevens al uw overige secundaire arbeidsvoorwaarden gemakkelijk opnemen in dit portaal. Hierdoor hoeft u mutaties nooit meer meerdere keren door te geven. Alle informatie wordt automatisch doorgegeven via een veilige digitale koppeling. We kunnen het portaal zelfs koppelen met uw salarisadministratie waardoor u de mutaties niet eens meer zelf hoeft in te voeren. Pensioen onderhoud wordt op deze manier voor u een fluitje van een cent.

Volledig ontzorgt

Wij voeren uiteraard grondige controles uit. Door het gebruik van één portaal kunt u makkelijk zeer complete overzichten en rapportages genereren, geheel in te richten naar uw eigen wensen en behoeften. U heeft complete controle over- en inzicht in uw regelingen. Voordat u een nieuwe werknemer aanneemt, maakt u eerst een proefberekening zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn. Een collectieve of individuele salarisverhogen kunt u op dezelfde wijze eenvoudig doorrekenen.

Met alleen techniek bent u er volgens ons nog niet. Wij hechten ook veel waarde aan periodiek persoonlijk contact als het om het pensioenbeheer gaat. Niet alleen met u, maar bijvoorbeeld ook met uw mensen, accountant of HR-afdeling. Het is prettig als iedereen op de hoogte is. Correcties, opschoningen, wetswijzigingen en dat soort zaken vallen gewoon onder het reguliere onderhoud. De aanpassingen, maar ook de communicatie.  We richten het in, conform uw wensen, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het pensioen beheer. Met de veilige digitale communicatie vanuit MijnLifeBenefits voldoet u ook aan de nieuwste, strenge eisen van de Europese privacy wetgeving (AVG).

Direct persoonlijk contact

Meer weten? Neem even contact met ons op. Vrijblijvend. Wij helpen u graag! Bij u op kantoor of bij ons.

Heeft u vragen?

088-1245000
info@lifebenefits.nl
Ginnekenweg 311
4835 NC Breda

Volg ons op social media

Inloggen MijnLifeBenefits